ORDINACIJA ILINČIĆ

Zdravlje predstavlja najveće bogatstvo svakog od nas i njime se konstantno moramo baviti i voditi računa kako bismo ga očuvali. Međutim, genetske predispozicije, štetne životne navike, savremeni brzi način života i svakodnevni stres mogu narušiti harmoniju vašeg organizma.

Naša specijalistička hirurška ordinacija Ilinčić je uvek na raspolaganju i spremna da pomogne u situacijama kada je pacijentima potrebna medicinska pomoć. Počevši od prvog pregleda, detaljnog razgovora sa preciznim i usmerenim pitanjima, preko dijagnostike i predloga za uspešno lečenje i adekvatno razrešenje trenutne zdravstvene situacije. Ceo proces uspešnog izlečenja je u našim rukama.

Uz punu pažnju, razumevanje i visok nivo empatije koji se podrazumevaju, veliko iskustvo i visok nivo profesionalizma u radu su ključni faktori koji nas razlikuju od ostalih ordinacija iz ove oblasti. Posedujemo stručno medicinsko osoblje, kvalifikovane ljude koji su tu da Vam u svakom trenutku izađu u susret, daju potreban savet i pomognu Vam na pravi način.

Iz domena endokrine hirurgije uspešno radimo hirurške zahvate štitaste žlezde, biopsije, operacije, reoperacije i slično. Stručno i odgovorno lečimo pacijente sa oboljenjem štitaste žlezde, a zbrinjavamo i pacijente sa oboljenjima i povredama grudnog koša, u koje spadaju pluća, pleura, traheje i bronha, medijastinuma, dijafragma i zid grudnog koša.

Dejan Ilinčić

Ordinacija Ilinčić

Aleksandra Ćirić

Ordinacija Ilinčić

Vladan Živaljević

Ordinacija Ilinčić